Flyvske tanker

ADHD smitter ikke - det gør tabu.

Hej skønne læsere <3

Jeg ved det godt, jeg skulle have gjort det for længst – men denne gang gør jeg det så til gengæld ordentlig! Jeg har nemlig flere ting i gang…. Er du blevet nysgerrig? wink Først og fremmest har jeg besluttet mig for at give flyvsketanker.dk en ordentlig makeover – ikke nødvendigvis noget der er super tydeligt, men jeg vil denne gang gøre det sådan at jeg for eftertiden kun behøver at koncentrere mig om indholdet til indlæg. Derudover fandt jeg et vildt lækkert program den anden dag – og ved I hvad? Nu er jeg i gang med at skrive en e-bog til jer! Ja nemlig, en e-bog som vil komme til at erstatte den sektion der hedder “Viden om – ADHD”. Jeg tænkte nemlig at jeg ville give jer alle mulighed for at downloade denne, i stedet for at i skal læse 20 sider igennem wink Og sidst men ikke mindst – når jeg har det hele på plads, VIL jeg simpelthen blogge hver dag! Jeg tænker jeg deler det op sådan at der både er plads til indlæg som dette (altså små hverdagsskriverier), men også dem “I er vant” til – altså de lidt mere tunge indlæg.

Hvad synes I om mine ideer?

sommer

Bonus-info: Juhuu mit hår er endelig langt nok til at komme i en hestehale – det er flere år siden det sidst er sket! Så det udnytter jeg helt vildt her i sommervarmen!

4 Kommentarer

 1. Det lyder som en fantastisk ide – og jeg glæder mig til at følge med!
  Og så af ren nysgerrighed – hvad er det for et program du bruger (i tilfælde af at jeg skulle gøre mig i e-bogs verdenen en dag…)
  Knus Kathrine

  • Jeg er en MacBook-pige og en dag jeg egentlig bare sad og stenede på Apples app-store til Mac faldt jeg over programmet iBooks Author og det skulle jeg da lige se hvad var – fantastisk når det er en tilfældighed der gør at man finder rigtig gode programmer :-) jeg har faktisk også et spørgsmål til dig ;) hvordan i al verden laver man den der “gode blogs” liste du har? Vil jo gerne gengælde din deling af flyvsketanker.dk og jeg følger lystigt med hos dig – og det synes jeg også mine læsere skal have muligheden for :D Knus Marie-Louise

   • Hej Marie-Louise
    Hæ, nu har jeg endnu en grund til at ønske mig en Mac ;-)
    Listen med gode blogs er lavet som en blogroll som jeg så har føjet til som widget. Giver det mening?
    Kh Kathrine

    • Hæhæ jeg kunne give dig mange gode grunde til at ønske sig sådan en ;-) faktisk også i den mere “diagnose-relaterede” genre.. Og ja en lille smule – i hvert fald ved jeg nu hvad jeg skal bede google om at finde ;)

Har du lyst til at dele dine tanker?

© 2018 Flyvske tanker

Tema af Anders NorenOp ↑