Hej skønne læser heart

Jeg er rigtig ked af den lange periode, hvor der har været stille her på bloggen. Det må du virkelig undskylde. Men jeg tror faktisk at jeg har haft brug for denne stille periode – og det har faktisk ikke stået helt stille. Jeg har arbejdet på bloggen, med opdateringer og finpudsninger. Desværre tog det bare længere tid at blive færdig end jeg havde regnet med… Ude i siden ser du blandt andet noget af arbejdet, og derudover er “Om mig” og “Om flyvske tanker” blevet til “Hvem, hvad og hvorfor?“. Ligeledes er “Mig og min ADHD – et hjælperedskab“, “Mig og min ADHD – sådan se min profil ud“, “Lav din egen ‘Mig og min ADHD’-profil” og “Kontakt” blevet opdateret.

hvem, hvad og hvorfor

Jeg glæder mig til igen at skrive en masse indlæg til dig – og jeg har en masse nye og gode ideer og mål. Men for en gang skyld vil jeg holde de fleste for mig selv – simpelthen for at undgå ikke at stresse mig selv. Jeg lover dog dog at der ikke bliver stille i ligeså lang tid igen. Næste indlæg kommer højst sandsynligt til at handle om nogle af de ting, som kommer til et ske lige om lidt for mig.
Og så vil jeg lige minde om at flyvsketanker.dk kan følges på bloglovin’ lige her: bloglovin.com/flyvsketanker