20140401-043927.jpgDu har sikkert allerede opdaget det – i hvert fald hvis du har fulgt lidt med på bloggen tidligere. Der er sket lidt forandringer, men bare rolig det  er kun til det bedre – i hvert fald hvis du spørger mig wink Du har måske allerede lagt mærke til min seriøsitet omkring bloggen. Jeg ligger meget arbejde i bloggen, og jeg er super perfektionistisk omkring den – godt nok kan det stresse mig enormt meget, men jeg har samtidig en stor glæde ved at få lov at dele min viden og erfaringer. På flyvsketanker.blogspot.dk har der faktisk i skrivende stund været ikke mindre end 4420 besøgende. Derfor har jeg altså nu valgt at gå skridtet videre – det halv-kiksede .blogspot.dk er nemlig væk og fra nu af er adressen bare www.flyvsketanker.dk smile Samtidig er jeg begyndt at bruge et andet system ti, at udgive indlæg fra – det skal jeg lige vænne mig til, men allerede nu ser jeg masser fordele og forbedringer. Du har sikkert også lagt mærke til det nye flotte udseende? Jeg er selv helt vild med lige netop den forandring. Det tog lidt tid at komme frem til det helt rette, men det er klart det hele værd. Jeg ved jo selv hvordan man klart hellere vil klikke sig ind på en hjemmeside, som ser lækker og indbydende ud. Jeg håber i hvert fald i stadig har lyst til at følge med – hvis i har kan jeg i hvert fald allerede nu love at der kommer til at ske masser nye og fede ting med “Flyvske tanker”.

hvorfor opstod “Flyvske tanker” egentlig?

For et par uger siden slog det mig – hvad får jeg egentlig ud af alt det her? Hvad og hvem er det egentlig jeg gør det for? Og hvad er det jeg vil opnå? Samtidig kom jeg i tanke om noget der egentlig er meget væsentligt – hvilket formål har “Flyvske tanker”? Og med denne her “flytning” kunne tidspunkt for at dele disse tanker med jer ikke være bedre.

  • Hele ideen med “Flyvske tanker” er faktisk at det skal være en slags anderledes “vidensportal” om ADHD. Man kan få viden på mange måder, men jeg må indrømme at jeg nok egentlig mener at den mest brugbare viden altid vil komme fra en der selv har diagnosen.
  • De fleste indlæggene er derfor bygget op omkring et emne, der på den ene eller anden måde vedrører ADHD og det at have diagnosen. Hvert emne forsøger jeg så at beskrive fra både en faglig og personlig vinkel.
  • Den faglige del har jeg bl.a fra mit tidligere studie og selvfølgelig en masse læsning af litteratur/hjemmesider/pjecer omkring emnet. Jeg læste tidligere til pædagog og har derigennem fået en masse viden – både om diagnoser, men også andet såsom pædagogiske teorier. I hvert fald bruger jeg den store faglige viden jeg allerede har fået med i baggagen. Og faktisk håber jeg på at skulle starte på læreruddannelsen til sommer – men det kan vi snakke videre om senere wink
  • Det giver vidst sig selv, hvor jeg har den personlige del fra wink
  • Fordi jeg er super perfektionistisk omkring bloggen sætter jeg mig grundigt ind i tingene inden jeg sætter mig ned og skriver et indlæg. Derfor sker det næsten ved hvert indlæg at jeg selv opnår ny viden.
  • Det giver altid lidt sommerfugle i maven når jeg offentliggøre et indlæg. Det samme gør det når jeg senere på dagen kan gå ind og se hvor mange der så har været forbi bloggen.
  • Hvem jeg skriver for eller til? Målgruppen er faktisk stor og måske lidt forskelligartet. Jeg skriver både til mine aller nærmeste, til min familie og venner. Men samtidig er målgruppen faktisk bare den almindelige dansker, hvem der måtte have interesse i at følge med. Jeg indrømmer dog gerne at jeg går rundt med et lille håb om at “eksperter” og andre “offentligheder” følger med.

Hvad vil jeg opnå?

Det er svært at svare 100% på hvad jeg opnå, men som du kan se i disse punkter er det nok også forskellige ting – det afhænger nok egentlig meget af hvilke emner jeg tager op. Men en ting er sikkert. “Flyvske tanker” er mit forsøg på at bryde tabuet! Det er svært nok i sig selv at have en diagnose, og det kan faktisk også indimellem være svært at skrive om den – at stå frem. Men hvis jeg kan være med til at fjerne bare nogen af fordommene omkring ADHD, står jeg gerne frem – også når det kan gøre ondt, når det måske ikke er de “fedeste” ting at afsløre og selvfølgelig også alle de positive ting. Endnu engang: BRYD TABUET – DET GAVNER BÅDE DIG OG MIG! DET GAVNER OS ALLE!