Kære læser,

Velkommen til flyvsketanker.dk – en blog, vidensportal, web-univers om diagnosen ADHD. En side, som både er til dig med diagnosen, til dig som er pårørende, men også til dig som måske bare er nysgerrig på hvad det egentlig indebærer at have ADHD. Du ved måske allerede noget, måske ved du meget, men jeg håber alligevel du får noget ud af at læse med på flyvsketanker.dk. Uanset hvad, er du kommet til det rette sted hvis du er interesseret i at få mere viden og et mere nuanceret billede af diagnosen ADHD.

Hvem står bag flyvsketanker.dk?

mlhMit navn er Marie-Louise Hylleberg. Jeg er hverken forsker, psykiater eller neurolog, jeg har tidligere læst til pædagog og studere nu på Læreruddannelsen i Silkeborg – og så har jeg ADHD! Jeg ved ikke alt, men jeg ved om nogen hvad det indebærer at have ADHD. Siden jeg i 2013 blev diagnosticeret med ADHD har jeg haft et stort behov for at finde og tilegne mig så meget viden som muligt om diagnosen – og mig selv. En viden, som hver eneste dag vokser. Og en viden som jeg har lyst til at dele med dig, fordi jeg brænder for at hjælpe andre. Ligesom jeg brænder for hele tiden at udvikle mig, blive klogere og nå langt med mine projekter og mål for livet – og måske i virkeligheden også at vise at ADHD ikke er nogen hindring for at nå langt.

Hvordan og hvorfor opstod flyvsketanker.dk?

Den 27. februar 2014 udgav jeg indlægget “Skal jeg fortælle dig en hemmelighed?” på flyvsketanker.blogspot.dk – og det var her “det hele startede”. På daværende tidspunkt havde jeg været diagnosticeret i ca 4 måneder, men jeg havde kun fortalt mine nærmeste omkring diagnosen. Indlægget var på mange måder min måde “at springe ud”. Jeg vidste at fra den dag hverken kunne eller ville jeg holde min diagnose hemmelig længere – og jeg vil aldrig fortryde den beslutning jeg tog. Indlægget blev på 2 timer læst over 400 gange – og hurtigt voksede mine ambitioner, mål og drømme. Omkring 1. april 2014 blev flyvsketanker.blogspot.dk til flyvsketanker.dk – og det som startede med at være lidt “små-skriverier” blev hurtigt til meget mere end det. Jeg udviklede i april 2014 hjælperedskabet “Mig og min ADHD” og den 23. april udgav jeg skabelonen til redskabet, som gratis kan downloades her. Den 5. juli udgav jeg e-bogen “ADHD smitter ikke…” som ligeledes kan downloades gratis her.

flyvsketanker.dk har givet mig muligheder jeg aldrig havde turdet drømme om ellers. Muligheder som jeg sætter stor pris på. Og ligesom flyvsketanker.dk har hjulpet mig selv meget, håber jeg også jeg har hjulpet dig, kære læser.

Du kan finde flyvsketanker.dk på de sociale medier: 

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • LinkedIn
  • Instagram
  • pinterest

Og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@flyvsketanker.dk.