Jeg har ikke glemt jer – slet ikke! Og jeg er ked af at jeg ikke har fået skrevet de sidste par uger. Men det er ikke fordi jeg ikke har arbejdet på flyvsketanker.dk – tværtimod! Jeg har dagligt været i gang. Men hvorfor så denne stilhed? Stilheden skyldes flere ting – primært fordi jeg har været og er i gang med sipelthen at finpudse alt! Endnu en gang tænker du måske? wink Men denne gang bliver forhåbentlig den sidste! Denne gang har jeg nemlig besluttet at jeg gør det tilbunds. Og det kommer som altid jer til gode. I kender det måske – man har denne her ting, som man egentlig synes er rigtig god, men der er hele tiden et eller anden der mangler. Så en dag finder man det helt rigtige, hvor alt bare er i orden. Og det er egentlig lidt det jeg har været i gang med – simpelthen at sørge for at alt bare er i orden  fordi på den måde kan jeg koncentrere mig om det jeg aller bedst kan lide – at skrive!

blogging

Jeg havde fødselsdag i går, hvor jeg bl.a fik denne bog som er skrevet af Julia Lahme.  Jeg havde allerede læst et par kapitler fordi man kunne hente en læseprøve både i iBooks og på hendes hjemmeside lahme.dk, og jeg er klart blevet inspireret. Både til diverse finpudsninger, forbedringer – men faktisk også til at huske på at jeg ikke altid kan nå det hele på en gang, at selvom mine ideer er gode så bliver de altså bedst udført hvis jeg gør det i mit eget tempo. Og det sidste er faktisk et god råd både til mig som blogger, men helt klart også til mig som ADHD’er.

I stedet for at love dig som læser at jeg er færdig i morgen, vil jeg denne gang sige – jeg er ved at være der wink og jeg håber for både dig og mig at det er lige om lidt at mine finpudsninger og forbedringer er færdige, men det bliver bedst hvis det bliver gjort i mit tempo. Jeg har faktisk et spørgsmål til dig: Synes du at jeg skal linke til jer når jeg har noget nyt (i forhold til finpudsninger) klar, eller fortælle om det når alt er klart? Hvad ville du være gladest for?

Jeg fik faktisk også “Kvinder med ADHD” som er skrevet af Sari Solden – den glæder jeg mig til at kunne fortælle meget mere om på et tidspunkt smile

sari solden