Flyvske tanker

ADHD smitter ikke - det gør tabu.

Kontakt

Har du spørgsmål, kommentarer eller andet vedrørende mig eller flyvsketanker.dk er du altid velkommen til at kontakte mig på de sociale medier.

Du er meget velkommen til at følge flyvsketanker.dk på Facebook, , Instagram og Pinterest

 • facebook
 • twitter
 • googleplus
 • LinkedIn
 • Instagram
 • pinterest

5 Kommentarer

 1. Jonas Søndermølle

  5. februar 2015 at 11:44

  Hej!
  Jeg ville bare lige skrive en hurtig besked og takke dig for din rigtig gode hjemmeside, og specielt din e-bog, som du i bedste stil har lagt frit tilgængelig. Jeg er selv 22 og er lige påbegyndt udredning af ADHD, som jeg har kæmpet med at få mig selv og specielt min familie til at forstå – på netop det sidste punkt har din e-bog været yderst brugbar og forståelig. Det var bare lige det jeg ville sige :)

  Med meget venlige hilsner,
  Jonas Søndermølle

  • Hej Jonas :) tusind tak for din kommentar! Er super glad for at høre at du og din familie har fået stor glæde og gavn af e-bogen. Du er altid velkommen til at skrive hvis der skulle være noget jeg kan hjælpe med eller du skulle have brug for at snakke om :)
   Mvh Marie-Louise Hylleberg, flyvsketanker.dk

 2. Så mange tusind tak for denne side. Dejligt at læse om alle de andre grene af ADHD og ikke kun dén med at piger/damer godt kan have det. UDEN nogensinde at have kravlet op og ned af væggene.

  Hilsen Merete 47 år:-)

 3. Gitte Lundum Gathen

  15. september 2016 at 09:30

  Hej Marie-Louise. Det er en rigtig flot side du har lavet. Jeg er sikker på den kan hjælpe mange :)
  Mvh. Gitte

 4. Hej Marie,

  Jeg er super glad for din hjemmeside. Jeg har haft mange depressioner i løbet af mit liv og som følge hertil har jeg oplevet koncentrationsbesvær på en sådan grad at jeg var ud på at finde en løsning på det sorte marked. Dine velskrevet tekster har hjulpet mig til at se at jeg måske altid har haft koncentrationsproblem. Jeg søger efter en psykiater. Hvis du har en ambefaling please let me know.

Har du lyst til at dele dine tanker?

© 2018 Flyvske tanker

Tema af Anders NorenOp ↑