Flyvske tanker

ADHD smitter ikke - det gør tabu.

Lav din egen “Mig og min ADHD”-profil

Selv om man kan ligne et menneske rigtig meget, er der uanset hvad ikke to der er 100% ens – ADHD eller ej. ADHD er ikke en diagnose man bare kan sætte en enkelt formel på, tværtimod kan de vanskeligheder diagnosen giver variere meget fra person til person. Endnu en ting, som bestemt ikke gør det nemmere når du skal beskrive dine vanskeligheder. Det ville måske nok være nemmere hvis alle ADHD’er var ens, men helt sikkert også kedeligere. Men hvordan gør man det så nemmere at beskrive sine vanskeligheder? Hvis du spørger mig er svaret selvfølgelig: “Ved at bruge mit hjælperedskab “Mig og min ADHD”. Og derfor kan du også her hente en skabelon til at lave din helt egen “Mig og min ADHD-profil. Har du lyst til at læse min “Mig og min ADHD”-profil kan du finde den på siden “Min “Mig og min ADHD”-profil”.

Mig og min ADHD -skabelonen

Denne skabelon kan du bruge, hvis du ligesom mange andre med ADHD, indimellem har svært ved at forklare hvilke vanskeligheder du har og hvad din ADHD gør ved lige netop dig og dit liv. Du kan enten sætte cirkel om/streg under de tilsagn du synes passer bedst til dig. Du kan også vælge at skrive det ned på et papir eller i et dokument på din computer. Dog vil jeg sætte pris på at du husker at ”afkreditere” mig, da jeg har lagt en del arbejde i udviklingen af hjælperedskabet. Jeg håber du får stor glæde af dette hjælperedskab, som måske nok er set før – men denne version er måske en del mere detaljeret. Du kan under de forskellige ”overemner” selv tilføje flere symptomer eller vanskeligheder, hvis der er nogle du synes mangler eller ikke er her på listen.

Hent Skabelon til “Mig og min ADHD-profil”

 

2 Kommentarer

 1. Hej Marie
  Jeg blev udredt da jeg var 17 og siden da ledt efter svar på min adfærd og generelt om ADHD. Det hjælper din blog mig b.la. meget med. Så tak for det :-)
  Jeg vil nu sætte mig ned, og prøve at udfylde dit meget fine skema! TAK :-)
  Mvh. Maria

 2. Julie Musikka

  25. januar 2017 at 18:58

  tusind tak min kære ven! :) jeg har længe gået og haft brug for, at vide hvad det var. jeg har adhd og næsten ALT passer på mig! :) TUSIND TUSIND tak! :)

Har du lyst til at dele dine tanker?

© 2019 Flyvske tanker

Tema af Anders NorenOp ↑