Mandag aften tog jeg til Århus for at høre et foredrag om ADHD. Jeg var kørt forkert flere gange, lige ved at tisse i bukserne og havde faktisk næsten opgivet da jeg 19.20 endelig fandt Aarhus Universitetshospital (skulle have været der kl 19). Hvor er jeg glad for at jeg ikke bare gav op – for det var helt klart det hysteriske anfald værd wink

I første del af foredraget fortalte en psykiatrisk sygeplejeske om diagnosen, og med min efterhånden store viden om ADHD, må jeg nok indrømme at det ikke var det jeg fandt mest spændende, eller vil huske fra aftenen. Tilgengæld var den sidste del af foredraget helt fantastisk! Her fortalte en voksen kvinde med ADHD sin historie, og selvfølgelig om diagnosen – og det kunne være mig hun havde fortalt om! Hun beskrev så godt hvordan jeg har det, og fik på den sejeste måde sat ord på. Virkelig givende og inspirerende!

Jeg har i et stykke tid gået med en spirende drøm om selv at tage ud og holde foredrag, men efter mandag er det noget jeg vil kæmpe og gøre endnu mere for at realisere mine planer. Samtidig går det fantastisk godt med flyvsketanker.dk og det giver helt sikkert bare endnu mere motivation! Og kære læser – de næste par dage vil jeg arbejde på nogle nye tiltag her på siden – hvis du følger med på facebook-siden lover jeg at holde dig opdateret på hvornår nyt – hvis ikke synes jeg da du skal kigge forbi og “synes godt om” wink