Med relevant viden om ADHD og bevidsthed om egne styrker, svagheder og udfordringer bliver det nemmere at forklare omgivelserne og dine pårørende hvad det indebærer for netop dig at have ADHD. Jeg ved at det ikke er ligeså nemt som det lyder og jeg havde førhen også selv svært ved netop dette. Derfor udviklede jeg hjælperedskabet “Mig og min ADHD”. Hjælperedskabet er bygget op omkring en skabelon, hvori du kan sætte kryds ved/understrege eller selv tilføje dine vanskeligheder og symptomer, og dermed lave din egen profil. Jeg har så vidt muligt forsøgt at medtage alle aspekter af diagnosen, men hvis du har tilføjelser eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail til kontakt@flyvsketanker.dk.

skabelon, hjælperedskab

Du finder skabelonen her: Lav din egen “Mig og min ADHD”-profil

Jeg bruger selvfølgelig selv hjælperedskabet og min profil finder du her: Min “Mig og min ADHD”-profil

Du er altid velkommen til at printe og dele skabelonen – dog sætter jeg stor pris på, hvis du afkreditere mig ved videredeling.